Great Lengths haarproducten

Bij Hairextends plaatsen we haarstrengen van de hoogste kwaliteit. Hierbij hoort ook de juiste verzorging die deze kwaliteitsvolle extensions niet te veel gaat verzorgen, ook wel oververzorging genoemd. Hier lees je meer over de Great Lengths producten.

De verzorging voor alle haarstructuren!

Veel producten bevatten siliconen en andere ingrediënten die het haar gaan oververzorgen. Ze vormen een laag rond de haren en maken ze zo na enkele wasbeurten onhandelbaar. De Great Lengths producten geven net de milde verzorging die de haren niet gaan oververzorgen waardoor ze in hun natuurlijke, mooie staat blijven.

De Great Lengths serie is dual actief, wat wil zeggen dat deze afgestemd zijn op verschillende soorten haarstructuren. De verzorgingslijn werd ontwikkeld om zowel de Great Lengths haarextensions als de eigen haren voldoende te verzorgen en te hydrateren, zonder deze te gaan oververzorgen.

Als jouw eigen haar onhandelbaar of mat is, heeft het wel wat meer verzorging nodig zou men denken? Maar deze middelen veroorzaken juist oververzorging. Te veel verzorging heeft als gevolg dat er een soort dichte laag om het haar komt, wat het eerder slap laat hangen. Ook wanneer de conventionele producten (o.a. met siliconen) vaak grote wonderen beloven: beschadigd haar laat zich niet repareren.

En dat klinkt eigenlijk heel erg tegenstrijdig!

 

Een goede haarverzorging is voor iedereen erg belangrijk.
De Great Lengths producten zijn licht en hydrateren het haar.

Het heeft geen zin om een conditioner na een haarmasker te gebruiken, of visa versa of om intensieve verzorgingslijnen te gebruiken.

Maar hoe weet je welk van de producten geschikt is voor het haar? Mensen met fijn, dun haar zullen waarschijnlijk meer baat hebben bij een conditioner omdat haarmaskers te heftig coaten en dus de haren verzwaren, met weinig volume of slierterige haren als resultaat.

Haarmaskers, conditioners, verzorgings- en/ of afwerkingsproducten leggen voornamelijk een beschermend laagje om de haren heen, die ook nog eens zorgt voor een mooie glans. Op deze manier vormen zich verschillende lagen rond de haren.

Veel te “heftig ”coaten en dus de haren verzwaren, met weinig volume, onhandelbaar en slierterige haren als resultaat.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top