Haar extensions iets voor mij?

Bij haarextensions denken mensen enkel aan hoge bedragen en verlengingen. Maar correct toegepast kan men zoveel meer, ontdek op onze site waar Hairextends jou kan helpen.

PassiON

Een passie voor het vak is essentieel! Niemand wil iemand die gewoon maar extensions plaats. Je wilt iemand die trots neemt in haar of zijn vak, iemand die jou graag stralend naar buiten ziet gaan.

quality hair

De kwaliteit van de haren is ook heel belangrijk! Niet enkel voor de extensions haren, maar ook voor jou eigen haren en de hoofdhuid!

extension DNA

Correct en dermatologisch toegepast. Hoe je eruit ziet is belangrijk, hoe je jou voelt is belangrijk, maar ook na het uithalen van de extensions moet jij je goed voelen. Veel te vaak zijn de fouten pas zichtbaar na het uithalen van de haarstrengen. Daarom is het zo belangrijk om op een dermatologische manier te werk te gaan.

OPVULLING DUN HAAR

Vanaf 198,50 euro

HULP BIJ BEGINNENDE KAALHEID

Vanaf 65 euro

HULP BIJ HAARSCHADE

Vanaf 198,50 euro

VERLENGING

Vanaf 592,25 euro

HAARSCHADE VERHELPEN

Vanaf 198,50 euro

VOLUME

Vanaf 198,50 euro

You're in good hands

Bij Hairextends nemen we onze tijd om jullie te informeren over haartoevoegingen en aan te tonen wat de mogelijkheden zijn.

Door de diversiteit aan toepassingsmogelijkheden is voor iedereen de gepaste haartoevoeging. We kijken naar jouw haarimplant, je dagelijkse activiteit, we bespreken jouw haargewoontes en bekijken zo welke haartoevoegingen er voor jou geschikt zijn.

Contact Us

Scroll to Top