Jouw gepersonaliseerde haartoevoeging

Bij Hairextends nemen we onze tijd om jullie over haartoevoegingen te informeren en wat de mogelijkheden zijn.

Door de diversiteit aan toepassingsmogelijkheden is voor iedereen de gepaste haartoevoeging. We kijken naar jouw haarinplant, je dagelijkse activiteit, we bespreken jouw haargewoontes en bekijken zo welke haartoevoegingen er voor jou geschikt zijn.

HAIREXTENSIONSPECIALIST – Voor jouw haar enkel het beste.

We staan bekend voor het oplossen van zowel opgelopen als aangeboren haarschade of haarproblemen. Onze specialisten helpen jou graag verder met al jouw vragen.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

1. ADVIESGESPREK

We starten met een vrijblijvend adviesgesprek.

2. AFSPRAAK

Je hebt beslist om haartoevoeging te laten toepassen? Dan is het tijd voor jouw “me-timemoment.

3. FOLLOW-UP

Na de haartoevoeging kom je nog eens langs voor een gratis follow-up afspraak.

Let's go!

1. Adviesgesprek

We starten met een vrijblijvend adviesgesprek. We bekijken de mogelijkheden en soorten toepassingen en bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

“Voor ieder individu bieden wij een haartoevoeging op maat, steeds op een dermatologisch verantwoorde manier.”

We bekijken eerst het basiskapsel en waar we naartoe willen werken. Is het voor een verlenging, volume of heb je haarproblemen door ziekte, traction alopecia of haar beschadiging door hitte tools of chemische bewerkingen? We bespreken alles in detail en kijken welke haartoevoeging er voor jou het best geschikt zou zijn.

Tijdens het adviesgesprek tonen we welke toepassingen er zijn en kan je de haarstrengen aanraken en de kwaliteit van de haren voelen en bekijken.

We werken enkel met haarstrengen van uitstekende kwaliteit. Het haar blijft mooi gedurende de hele draagtijd en heeft geen extra verzorging nodig. De bevestigingspunten zijn gemaakt uit een keratine polymeer die met de haarstructuur mee uitzet als de haren zicht in natte toestand bevinden en terug inkrimpen in bij het drogen naar de oorspronkelijke toestand. Zo ontstaat er geen schade aan jouw eigen haar – wat met andere, onverantwoorde haartoevoegingen wel kan gebeuren.

2. Jouw afspraak

Na het adviesgesprek heb je gekozen welke haartoevoeging je wenst? Dan is het tijd voor jouw “me-time” moment. Onze extensionexperts vervullen vakkundig en met precisie jouw haarwens.

Al onze haartoevoegingen gebeuren steeds op een dermatologisch verantwoorde manier. Wij plaatsen haarextensions sinds 1993 en geven opleidingen over heel de Benelux aan andere kappers over hoe je extensions moet toepassen.

Dit resulteert zich in toepassingen met een uitzonderlijk draagcomfort en voelt natuurlijk, licht, luchtig en veroorzaakt geen enkele haarschade.

3. Follow-up

Enkele weken na de haartoevoeging kom je nog eens langs voor een gratis follow-up afspraak. Tijdens deze follow-up bekijken we de bindingen en controleren we of hoe goed ze in jouw haarstructuur bevestigd blijven.

Hierna volgt de Quick Blow-dry die veel voordelen heeft voor de haarextensions. De bindingen worden vrijgemaakt en het voorkomt het vormen van knoopjes in fijne, pluizige en chemisch beschadigde haren.

Heb je vragen over jouw haarextensions? Dan hoef je niet altijd tot bij ons te komen, we kunnen jou gerust van op afstand verder helpen op al jouw vragen.

Je kan ons steeds bereiken via telefoon (bellen – sms & Whatsapp), via e-mail (info@hairextends.be) en via onze sociale media kanalen (Facebook, Instagram). 

We helpen je graag verder.

After care

VERZORGING

De haarstrengen vereisen geen zware verzorging. Een daily shampoo die niet gaat coaten of oververzorgen is meer dan voldoende om de haarstrengen mooi te houden.

QUICK BLOW-DRY

Kom af en toe eens langs voor een quick blow-dry. Zo controleren we de bindingen en voorkom je de vorming van matting aan de wortels.

Dit zorgt ook voor een langere houdbaarheid van de haarextensions.

VERWIJDEREN VAN DE HAARSTRENGEN

Na enkele maanden (afhankelijk van het type extensions en de eigen haarstructuur) worden de extensions verwijderd. Dit hangt ook af van hoe laag de extensions zitten en of ze al dan niet zichtbaar komen. Klanten die hun extensions 7 maand dragen zijn geen uitzondering.

Wil je na het uithalen van de extensions een nieuwe set? Dan kan dat zeker. We bieden ook de mogelijkheid om de uitgehaalde extensions terug in te binden met een nieuwe keratine. Onze haarstrengen zijn herbruikbaar door de uitstekende haarkwaliteit.

It's your turn!

Wens je een afspraak in te plannen?

Scroll to Top