Hair & beauty salon

Our Products and brands

Your Hair & skin is Our Top Priority

Ontdek de merken waarmee wij samenwerken ⟶

Bekijk onze resultaten

Een voorbeeld zegt meer dan 1000 woorden, in onze galerij “LOOK BOOK” kan je enkele van onze realisaties vinden 

Mijn eerste ervaring met extensions en meteen een hele leuke, aangename ervaring. Je krijgt een goeie uitleg en aangepaste oplossing voor wat je wensen. De extensions worden heel goed gezet, en houden heel lang! Ik had ook geen enkel probleem om ze te onderhouden. Vandaag werden mijn extensions verwijderd en mijn haar ziet er nog steeds goed uit en is een heel stuk gegroeid! Ik heb de smaak alvast te pakken! Groetjes Isabelle L.

Isabelle L.

21 jaar geleden de eerste keer great lenghts laten plaatsen en jawel door Veva zelf in Kortrijk..door te verhuizen dit laten verder doen in mijn stad..steeds tevreden! Mij toch eens laten overhalen door een kapper die mij haarbanden voorstelde..dit gedaan..wel te verstaan dat ik heeel dun haar heb dus voor mij is het alleen voor volume ik dit doe..de haarband is op een hele slechte manier ingenaaid..na een week zakte die al naar beneden..je zag het ook heel goed zitten..gaf een heel onnatuurlijk gevoel..heeft me heel veel geld gekost..dus ik kon het na 1 maand dat ze erin zaten het niet meer aan..terug mijn roots proberen opzoeken en 👌😁 en vandaag terug bij Veva kunnen gaan in Kortrijk..En zoals ik ze 21 jaar geleden kende doet ze dit nog steeds met dezelfde passie ..ik ben terug herboren met mijn kapsel❤️en 1 ding weet ik zeker en dat is dat ik zolang het nodig is Great Lengths zal gebruiken! Ook nog eens bedankt aan het team die ook heel begaan waren met mijn haar👍🏻 tot de volgende keer!

Patricia B.

Super service, super team, en mijn zeer gevoelig haar is gezonder dan ooit, Na 6 maanden extensies gedragen te hebben, vakkundig geplaatst. Zeer tevreden en dit sinds vele jaren. Super gelukkig met mijn extensies, na 6 maand zag mijn eigen haar er beter uit dan ervoor.

Hilde

Scroll to Top