Dit is wat onze klanten over ons zeggen
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
We waarderen je meing

Ik wil jou en het ganse team bedanken voor de super ontvangst en uitleg en vooral het prachtige resultaat!

Rated 5 out of 5
21 maart 2022

Dag Davy, ik wil jou en het ganse team bedanken voor de super ontvangst en uitleg en vooral het prachtige resultaat!
Fijn weekend.
Hallo, vandaag voor het eerst mijn haar gewassen en het went echt snel, het voelt zeer goed aan en het valt meteen weer mooi! dus nog steeds heel tevreden.
je mag mijn berichtjes zeker op de site plaatsen.
Nogmaals bedankt en tot binnenkort dan kom ik eens langs voor een verzorging.
Groetjes aan het ganse team en zeker aan Veva voor de topservice!

Avatar for Ellen
Ellen

Bedankt Greath Lengths team

Rated 5 out of 5
3 februari 2022

Beste, Ik had bij een kapsalon Extentions gevraagd van Greath lengts, helaas had ze mij een ander kwaliteit van haar geplaatst volgens mij synthetische haar veel goedkoper, terwijl ik betaald had voor Greath lengts. De kapster beweerde dat Het haar van Greath lengts was, wat niet waar was. Ik heb gevraagd om mij de Extentions er terug uit te halen en heb gelukkig een terugbetaling gehad. Ik wou absoluut extentions van Greath lengts en ben zelf op zoek gegaan online en kwam terecht bij Greath lengths in Kuurne. Zij plaatsen dus zelf ook extentions, wat ik voorheen niet wist. Ik werd heel goed geïnformeerd over de herkomst van het haar en kreeg een rondleiding van heel het team. Extentions werden op een professionele manier geplaatst door Veva een heel vriendelijke dame die al 30 jaar ervaring heeft in plaatsen van extentions. Ik wil Greath Lengts in Kuurne enorm bedanken voor hun vriendelijkheid en professionaliteit. Ik weet dat ik vanaf nu altijd bij hen terecht kan. Heel veel kapsalons misbruiken de naam van Greath Lengts en plaatsen goedkopere extentions. Informeer jullie heel goed vooraleer jullie extentions plaatsen. Ik wil heel het Greath Lenghts team bedanken. Vriendelijke groeten

Avatar for Anoniem
Anoniem

1000 maal Dank!

Rated 5 out of 5
3 februari 2022

Aangezien mij dit emotioneel nog steeds raakt, wil ik toch even mijn dank in de vorm van dit bericht plaatsen.
Na meer dan 20 jaar kwetsbaar, dun en futloos haar te hebben gehad, dat amper groeit, ben ik bij Veva in “GreatLenghts” om raad gaan vragen. Onmiddellijk krijg je het gevoel dat er ECHT naar je geluisterd word.
Alsook een blij weerzien na toch wel 30 jaar. En wat een fijn gevoel heb ik eraan over gehouden!. Wat ben ik blij met mijn lange volle haren!
Ik wil jou, lieve Veva (en personeel) heel erg bedanken! Voor jullie engelengeduld, jullie inzet, jullie mooie ontvangst elke keer! Het resultaat is telkens prachtig! Heel erg bedankt! 🙏❤😘

Avatar for Kathy
Kathy

Super service

Rated 5 out of 5
25 november 2021

Reeds van 1994 heb ik great lenghts gezet door Veva en haar team, en ik kan ze niet genoeg bedanken voor de super service elke keer weer!Mijn zeer fragiele haar is nog nooit beschadigd geweest.Dank je wel Veva&Co!

Avatar for Hilde
Hilde

So happy!

Rated 5 out of 5
27 mei 2021

Mijn eerste ervaring met extensions en meteen een hele leuke, aangename ervaring.
Je krijgt een goeie uitleg en aangepaste oplossing voor wat je wensen.
De extensions worden heel goed gezet, en houden heel lang! Ik had ook geen enkel probleem om ze te onderhouden.
Vandaag werden mijn extensions verwijderd en mijn haar ziet er nog steeds goed uit en is een heel stuk gegroeid!
Ik heb de smaak alvast te pakken!
Groetjes
Isabelle L.

Avatar for Isabelle L.
Isabelle L.

Response from HXE Hair for you

Hoi Isabelle,
Dank je voor je leuke review op onze website.
Het is inderdaad heel belangrijk dat haarstrengen correct geplaatst worden en we helpen iedereen graag meezoeken naar de passende oplossing 😉
Veva zal ook heel blij zijn dat te horen, we hopen dat de haarstrengen voor jouw speciale dag ook dat ietsje extra heeft gegeven.
Het hele team van Hairextends geniet van jouw mooie woorden.
We zijn blij dat je jouw ervaring met ons deelt en we zien jou altijd graag terug in het kapsalon.
Groetjes

Weeral een topdag voor mij 😃

Rated 5 out of 5
28 april 2021

Weeral een topdag voor mij 😃 door coronatijden zaten mijn extentions er 7maand in..ik heb dus heeeeel dun haar en in die 7 maand geen enkele knoop of klitten! Dus vandaag terug nieuwe extentions laten plaatsen en weeral een prachtig resultaat dankzij de passie en de perfectie !!! Bedankt !! dat ik trots kan zijn op mijn haardos 😎

Avatar for Patricia
Patricia

Top salon

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Heel blij!

Avatar for Charline
Charline

Response from HXE Hair for you

Bedankt!

Leuk en aangename mensen

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Een aangename zaak met leuke mensen, die begrijpen wat je wenst.

Avatar for Davy
Davy
Scroll to Top