Ben jij op zoek naar een eenvoudige en snelle manier om extra lengte en volume toe te voegen aan je haar voor dat speciale evenement, feestje of bruiloft? Dan is de Halo Haartoevoeging van HaireXtends precies wat je nodig hebt!

Onze Halo is een handige en tijdelijke oplossing voor wie geen zin heeft in semi-permanente oplossingen zoals tapes, keratine of wefts. Met de Halo heb je in no-time en heel gemakkelijk een mooi pak haren van premium kwaliteit van HaireXtends. Het werkt heel simpel: de Halo rust voornamelijk op een doorzichtig nylon draadje, maar voor extra versteviging kun je de clips er ook nog bij zetten. Op deze manier wordt de haarwortel minder ontzien en blijft je eigen haar gezond.

Onze Halo is verkrijgbaar in verschillende kleuren en beschikt over vele haren die heel natuurlijk vallen. De Halo kan door de consument gemakkelijk en snel worden ingebracht zonder de hulp van een kapper. Het is een handige oplossing voor wie op zoek is naar een mooie en tijdelijke haarverlenging of verdikking voor een speciale gelegenheid.

Bovendien zijn onze haren van de hoogste kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een mooie en natuurlijke uitstraling. Je kunt de Halo zo vaak gebruiken als je wilt en het kan eenvoudig worden opgeborgen en meegenomen voor wanneer je het nodig hebt.

Kortom, als je op zoek bent naar een eenvoudige, snelle en tijdelijke oplossing om extra lengte en volume aan je haar toe te voegen, dan is de Halo Haartoevoeging van HaireXtends de perfecte keuze voor jou. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

Contact Veva Brands

Phone Netherlands: 0031 182 512 486
Phone Belgium France Luxembourg: 0032 56 25 76 31
Email: hello@vevabrands.com
Sint Katriensteenweg 49 8520 Kuurne Belgium
nl_NLDutch
Scroll naar boven