Ben jij op zoek naar een kwalitatieve en duurzame oplossing om extra lengte en volume aan het haar van je klanten toe te voegen? Dan is de Weft van HaireXtends precies wat je zoekt!

Onze Weft is verkrijgbaar in zowel Machine Weft als Hand Tied Weft en wordt op een verantwoordelijke en dermatologische manier geplaatst. Door de professionele kapper die gespecialiseerde opleiding heeft gevolgd. Dit betekent dat het gebruik van de Weft geen schadelijke gevolgen heeft voor de hoofdhuid van je klanten. Daarnaast bieden we diverse manieren van toepassen, waardoor je altijd een oplossing kunt vinden die perfect aansluit bij de wensen van je klant.

Een groot voordeel van onze Weft is dat deze meerdere malen herbruikbaar is, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve oplossing is voor zowel de kapper als de consument. Met onze Weft heb je direct een hele massa aan haren tot je beschikking, waardoor je snel en eenvoudig extra lengte en volume aan het haar van je klant kunt toevoegen.

Bovendien is de Weft van HaireXtends van hoge kwaliteit en zorgt het voor een natuurlijke uitstraling. Hierdoor zal het resultaat er professioneel uitzien en de klant zal tevreden zijn met het eindresultaat.

Kortom, als kapper biedt de Weft van HaireXtends de perfecte oplossing om extra lengte en volume aan het haar van je klanten toe te voegen op een verantwoordelijke en duurzame manier. Met onze Weft ben je verzekerd van een professioneel resultaat en tevreden klanten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze Weft of om een bestelling te plaatsen.

nl_NLDutch
Scroll naar boven