HaireXtends heeft een innovatief product op de markt gebracht voor kappers en consumenten die op zoek zijn naar een snelle en natuurlijke oplossing voor extra lengte en volume. De Tape extensions van HaireXtends zijn flexibel in aanhechting en bieden een breedte van 4 centimeter, wat zorgt voor snellere en gemakkelijkere plaatsing dan de meeste Tape extensions op de markt.

De flexibele aanhechting maakt het gemakkelijk om de Tape extensions aan te passen aan de wensen van de klant. Kappers kunnen de Tape extensions naar wens knippen, bijvoorbeeld in stukken van 2 of 1 centimeter, waardoor de Tape extensions nog beter aansluiten bij de natuurlijke haargroei en -textuur van de klant. Bovendien laat de Tape minder lijmresten achter dan vergelijkbare producten op de markt, waardoor het fijner is om mee te werken.

Een groot voordeel van de Tape extensions van HaireXtends is de lange draagtijd van 7 weken en de mogelijkheid om de Tape tot 4 tot 7 keer te herplaatsen. Dit maakt het product niet alleen duurzaam, maar ook kosteneffectief voor zowel kappers als consumenten.

Een ander voordeel van de Tape extensions is de mogelijkheid om ze enkel of dubbel te gebruiken, wat zorgt voor een mooi kleurcontrast in het haar. De Tape extensions vallen bovendien heel natuurlijk in het eigen haar, waardoor het resultaat er professioneel uitziet.

Kortom, de Tape extensions van HaireXtends zijn een uitstekende keuze voor kappers en consumenten die op zoek zijn naar een snelle, natuurlijke en kosteneffectieve manier om extra lengte en volume aan het haar toe te voegen. Met hun flexibele aanhechting, lange draagtijd en natuurlijke uitstraling, bieden deze Tape extensions de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een prachtige haardos.

nl_NLDutch
Scroll naar boven